TemplaVoila ERROR:

Couldn't find Template Object with UID "17".
Please make sure a Template Object is accessible.

Filosofi Dr. Oetker

Vår filosofi: Kvalitet är bästa recept!

Ända sedan starten för över 100 år sedan genomsyras Dr. Oetker av en kvalitetsfilosofi: Bara det bästa är gott nog.

Alla produkter ska ha högkvalitativa råvaror, utsökt smak och enkel tillagning. Detta tillsammans med ständig produktutveckling är grundläggande för verksamheten och det som gör vårt varumärke trovärdigt.

Råvarorna väljs i en mycket noggrann urvalsprocess för att säkerställa hög kvalitet. Produktionen är alltid noga kontrollerad och kvalitetssäkrad.

Våra produktutvecklare utvecklar ständigt nya produkter och lösningar för att möta konsumentens behov. Vi lägger även stor vikt vid att hitta de ultimata kombinationerna av ingredienser för att få den perfekta smaken. För att säkerställa ett perfekt resultat går nya produkter igenom omfattande tester av Dr. Oetkers kvalificerade personal i provköket på huvudkontoret i Bielefeld.

För att garantera att ingenting lämnas åt slumpen gör vår personal regelbundna kontrollbesök hos alla leverantörer där såväl produktionskvalitet som miljöpåverkan kontrolleras.

Dr.Oetkers utländska produktionsanläggningar är på god väg att skaffa sig kvalitetscertifiering i ISO 9001. Många anläggningar har redan denna certifiering.