Flag

Biskviglass med Chocosauce

cirka 6 - 8 portioner
Enkelt
20 minuter
Recept på en busenkel dessert, som ändå får smakerna av hemmagjort, med sina karameliserade mandlar.
Ingredienser
Tillagning
Picture -
Picture -
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?

Liknande recept

Liknande recept

Picture - Hero image

Ingredienser

100 gbiskvier
1 lvaniljglass
2 msksocker
50 gMandelspån
Efter behovDr. Oetker Chocosås

Visa produkter

Picture - Mandelspån
1

Gör så här

Lägg biskvierna i en fryspåse och krossa dem till smulor. Blanda samman glassen med biskvismulorna och lägg in i frysen igen.

2

Smält sockret i en torr stekpanna och tillsätt mandelspånen under omrörning. Lägg de karameliserade mandlarna på ett bakpapper och låt dem svalna.

3

Lägg upp glassen i portionsskålar och garnera med chocosauce och karamelliserade mandlar. Servera gärna tillsammans med valfria bär t.ex blåbär eller hallon.