Flag

Pannacotta med halloncoulis

4 portioner
Enkelt
120 minuter
En krämig pannacotta är den perfekta avrundningen på en god middag. Här visar vi ett bra grundrecept som vilar på en bädd av halloncoulis.
Ingredienser
Tillagning
Picture -
Picture -
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?

Liknande recept

Liknande recept

Picture - Hero image

Ingredienser

Pannacotta
2 dlvispgrädde
2 dlnaturell yoghurt
3 stDr. Oetker Gelatinblad
1 dlsocker
1 stDr. Oetker Vaniljstänger
2 - 4 mskDekorationsblommor eller annan valfri dekoration
Halloncoulis.
1 dlhallonpuré
3 msksocker
1 stDr. Oetker Gelatinblad
cirka 0,5 stcitroner juice från

Visa produkter

Picture - Dr. Oetker Gelatinblad
Picture - Dr. Oetker Vaniljstänger
Picture - Dr. Oetker Gelatinblad
1

Halloncoulis.

Koka upp hallonpurén och tillsätt socker, citronjuice och gelatinblad, som legat i blöt ca 5 min.

2

Häll upp i passande glas och låt svalna i kyl ca 1 timme.

3

Pannacotta.

Koka upp grädde och socker.

4

Tillsätt frön från en vaniljstång.

5

Blötlägg gelatinbladen i ca 5 min, krama ur, och lägg ned i grädden.

6

Vispa ned yoghurten, och blanda runt.

7

Häll upp i glasen med halloncoulisen, och låt svalna i kylen 1-2 timmar, så pannacottan satt sig. Lycka till!