Sätt ugnen på 200 grader. Vispa socker, vaniljsocker och ägg poröst och ljust. Smält smöret, häll i mjölken och blanda detta med äggsmeten. Blanda bakpulver och vetemjöl i en separat skål, och sikta sedan ned i smeten. Vänd försiktigt så smeten blir blandad.
Fyll 12 muffinsformar till ⅔ med smeten. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 min. Låt svalna innan toppingen läggs på.
Vispa florsocker och smör med elvisp på låg hastighet. Tillsätt färskost, citronarom och ev. lite gul gelfärg. Vispa tills cremen är fluffig, ca 5 minuter.
Färga eventuellt lite sugar fondant rosa med hjälp av röd gelfärg. Forma 12 st små huvuden till lammen. Smält lite choklad och måla ögon, alternativt tryck dit strösselpärlor.
Täck varje muffins med frosting och fäst ett huvud på varje. Dekorera med minimarshmallows.
Liknande recept
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Tillagning:75 minuterMellan 12 styck