Flag

Underbart goda Citron- och mandelbiscotti

cirka 15 - 20 styck
Mellan
60 minuter
Recept på knaprigt god italiensk skorpa med smak av frisk citron och mandel. Dessa passar perfekt till kvällsteet!
Ingredienser
Tillagning
Picture -
Picture -
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?

Liknande recept

Liknande recept

Picture - Hero image

Ingredienser

Citron- och mandelbiscotti
100 gsmör
2 dlströsocker
2 stägg
4,5 dlvetemjöl
1 tskDr. Oetker Bakpulver
100 gMandelspån
cirka 1 krmDr. Oetker Bittermandelarom
cirka 1 krmDr. Oetker Citronarom

Visa produkter

Picture - Mandelspån
Picture - Dr. Oetker Bittermandelarom
Picture - Dr. Oetker Citronarom
1

Gör så här

Sätt ugnen på 180 grader.

2

Vispa smör och socker poröst och knäck i äggen ett och ett.

3

Tillsätt sedan samtliga ingredienser och blanda om.

4

Dela degen i fyra delar på lätt mjölat bord, forma till platta längder och lägg på smörad plåt.

5

Pensla med uppvispat ägg och strö över mandelsplitter. Grädda i 180 grader, ca 25 min. Ta ut och skiva längderna i ca 1 cm tjocka skivor.

6

Sänk temperaturen till 100 grader och torka biscottin i ca 40 minuter. Klara att avnjutas!