COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Alla sorter
1 av 5

Bikarbonat

Vad är skillnaden på bikarbonat och bakpulver?Bikarbonat är ett jäsmedel som består liksom bakpulver av natriumbikarbonat.…

2 av 5

Bakpulver

I slutet av 1800-talet introducerade apotekaren Dr. August Oetker ett modernt sätt att baka, då han framställde Backin -…

3 av 5

Ekologiskt Bakpulver

Ett traditionellt bakpulver innehåller fosfat. I Dr. Oetker Ekologiskt bakpulver har man bytt ut fosfaten mot extrakt av…

4 av 5

Torrjäst

Dr. Oetker Torrjäst är ett perfekt alternativ till den färska jästen. Bra att ha hemma i skafferiet när baklusten faller…

5 av 5

Hjorthornsalt

Hjorthornssalt är nyckeln till att lyckas med Drömmar och Mandelkubbar. Namnet Hjorthornssalt kommer från att det…

1 av 7

Bittermandelarom

Bittermandel är en mycket populär smak till kakor och bakverk. Mandelkubbar, finska pinnar och hemgjord marsipan är några…

2 av 7

Romarom

Romarom är mycket gott till praliner, sockerkakor, fyllningar och fruktkakor. Tips: Prova att tillsätta…

3 av 7

Arraksarom

Arrak kommer från Indonesien och det är en mycket stark spritsort baserad på ris och melass. Den sötbeska…

4 av 7

Citronarom

Citronarom får sin fina arom från citronolja som pressas fram ur skalet på extra söta citroner. Rivet…

5 av 7

Pepparmintsarom

Pepparmintsarom får sin goda mintsmak från den aromrika olja som pressats ur växten pepparmynta.. Ren…

6 av 7

Saffransarom

Dr. Oetker Saffransarom är en välkomnad produkt för alla saffransälskare. Den bekväma flaskan gör det lätt att dosera…

7 av 7

Vaniljarom

Vaniljarom är flytande vanillin i en 30 ml flaska. Många tycker det är enklare att dosera flytande vanillin i exempelvis…

1 av 8

Vaniljpasta

Vaniljpasta

2 av 8

Vaniljsocker

Vaniljsocker framställs genom att man doppar äkta vaniljstång i kokande vatten. Då sönderdelas sockret i stången och det…

3 av 8

Vaniljstång

Vaniljstång är en fantastisk krydda och den förtjänar verkligen sitt namn. Kryddornas Drottning. För att den fina…

4 av 8

Vaniljstång ekologisk

Dr. Oetkers Ekologiska Vaniljstång är Rättvisemärkt vilket betyder att hänsyn tagits till både miljömässiga och…

5 av 8

Vaniljetwister

Vaniljetwister från Dr. Oetker består av en kvarn med 5 st torkade vaniljstänger. Stängerna mals i en kraftfull kvarn,…

6 av 8

Vanillinsocker

Vanillin ingår naturligt i vanilj och det är vanillin som ger den karakteristiska vaniljsmaken. Vanillin kan urvinnas…

7 av 8

Vaniljarom

Vaniljarom är flytande vanillin i en 30 ml flaska. Många tycker det är enklare att dosera flytande vanillin i exempelvis…

8 av 8

Bakstabil Vaniljkräm

Bakstabil Vaniljkräm

1 av 5

Gelatinblad

Gelatin är ett animaliskt protein som framställs av gris. Det används främst till matlagning och desserter. Dosering:…

2 av 5

Ekologiska gelatinblad

Gelatin är ett animaliskt protein som framställs av gris. Det används främst till matlagning och desserter.…

3 av 5

Gelatinpulver

Gelatin i pulverform för användning i matlagning och till desserter, kokosbollar…

4 av 5

Vegegel

Dr. Oetker Vegegel är ett vegetariskt bindemedel med gelatinliknande egenskaper. Den konsistensgivande effekten kommer från…

5 av 5

Flytande glykos

Konsistensen i vingummi, smidigheten i marsipan och Icing, den lena munkänslan i god glass, allt detta beror på att man…

1 av 3

Tårtmousse jordgubbssmak

Förläng jordgubbssäsongen med vår härliga tårtmousse!En påse tårtmousse vispas ihop med 2-2,5 dl kall mjölk.…

2 av 3

Tårtmousse vaniljsmak

Vanilj sätter smak på denna goda tårtmousse. En påse vispas med 2-2,5 dl kall mjölk. Använd gärna elvisp och vispa…

3 av 3

Tårtmousse chokladsmak

Choklad är en smak som passar i de flesta tårtsammanhang... Vispa ihop en påse med 2-2,5 dl kall mjölk.…

1 av 8

Valnötskärnor

Valnötter används på olika sätt i olika länder. I Tyskland äter man valnötter med skalet på som snacks under hela året.…

2 av 8

Hasselnötter hackade

Färdighackade hasselnötter till julens knäck eller till vetebröd och småkakor. En påse innehåller 50…

3 av 8

Bittermandel

Bittermandel och sötmandel är släkt och växer tillsammans. Bittermandel används ofta tillsammans med mandel för…

4 av 8

Mandelspån

Används i bakverk, desserter till matlagning och i konfekt. Dr. Oetker nötter och mandlar är, med omsorg utvalda råvaror…

5 av 8

Mandel skalad hackad

Att baka med nötter och mandlar höjer smaken både på bröd och mjuka kakor.

6 av 8

Mandelspån rostade

Används i bakverk, desserter till matlagning och i konfekt. Dr. Oetker nötter och mandlar är, med omsorg utvalda råvaror som…

7 av 8

Mandelsplitter

Används i bakverk, desserter till matlagning och i konfekt. Dr. Oetker nötter och mandlar är, med omsorg utvalda råvaror som…

8 av 8

Mandel skållad

Används i bakverk, desserter till matlagning och i konfekt. Dr. Oetker nötter och mandlar är, med omsorg utvalda råvaror som…

1 av 7

Apelsinskal

Dr. Oetker Apelsinskal tillverkas av kanderade och hackade apelsinskal och används i många typer av bakverk - allt från…

2 av 7

Korinter

Korinter är små kärnfria, torkade druvor som främst förknippas med julbaket.  Korinter används till…

3 av 7

Röda cocktailbär

Röda cocktailbär är kanderade körsbär. Används i bakverk, både som fyllning och till dekoration, t. ex på toppen…

4 av 7

Suckat

Suckat görs av cedratfrukten som är en extra söt citronart. Cedrat växer i tropikerna och odlas nästan enbart för…

5 av 7

Kakfyllning

Kakfyllning består av citrusfrukterna cedrat och apelsin som kanderats i sockerlag. Används i vetebröd,…

6 av 7

Fruktblandning

Fruktblandning är en blandning av kanderad papaya, citron, apelsin och körsbär. Används i matbröd, vetebröd…

7 av 7

Kanderad ingefära

Trendig ingefära har nu nått bakhyllan. Dr. Oetker kanderad ingefära tillför både smak, konsistens och saftighet i din…

Läcker bakning med Dr. Oetker

Har du kanske lust att baka något riktigt smaskigt? Med Dr. Oetkers kvalitetsprodukter kan du enkelt trolla fram de allra läckraste bakverk utan rädsla att det blir misslyckat.
Vi har allt från äkta Vaniljsocker och förstklassigt Bakpulver till lyxiga dekorationsprodukter...

Låt dig inspireras av Dr. Oetker!