Alla sorter
1 av 5

Bikarbonat

Bikarbonat består av natriumbikarbonat som även ingår i ett vanligt bakpulver. Skillnaden mellan bikarbonat och bakpulver är…

2 av 5

Bakpulver

Ett bakpulver består av en syra, en bas och stärkelse. När syran och basen förenas i vätska reagerar de med…

3 av 5

Ekologiskt Bakpulver

Ett traditionellt bakpulver innehåller fosfat. I Dr. Oetker Ekologiskt bakpulver har man bytt ut fosfaten mot extrakt av…

4 av 5

Torrjäst

Dr. Oetker Torrjäst är ett perfekt alternativ till den färska jästen. Bra att ha hemma i skafferiet när baklusten faller…

5 av 5

Hjorthornsalt

Hjorthornssalt är nyckeln till att lyckas med Drömmar och Mandelkubbar. Namnet Hjorthornssalt kommer från att det…

1 av 8

Bittermandel Arom

Bittermandel är en mycket populär smak till kakor och bakverk. När man äter bittermandel bildas dock blåsyra, som är…

2 av 8

Romarom

Romarom är mycket gott till praliner, sockerkakor, fyllningar och fruktkakor. Tips: Prova att tillsätta…

3 av 8

Arraksarom

Arrak kommer från Indonesien och det är en mycket stark spritsort baserad på ris och melass. Den…

4 av 8

Citronarom

Citronarom får sin fina arom från citronolja som pressas fram ur skalet på extra söta citroner. Rivet…

5 av 8

Pepparmintsarom

Pepparmintsarom får sin goda mintsmak från den aromrika olja som pressats ur växten pepparmynta.. Ren…

6 av 8

Saffransarom

Dr. Oetker Saffransarom är en välkomnad produkt för alla saffransälskare. Den bekväma flaskan gör det lätt att dosera…

7 av 8

Vaniljarom

Vaniljarom är flytande vanillin i en 30 ml flaska. Många tycker det är enklare att dosera flytande vanillin i exempelvis…

8 av 8

Lakritsextrakt

Älskar du lakrits lika mycket som vi? Då är vår nya Dr. Oetker Naturlig Lakritsextrakt  något för dig! Ge ditt…

1 av 8

Vaniljpasta

Vaniljpasta

2 av 8

Vaniljsocker

Vaniljsocker framställs genom att man doppar äkta vaniljstång i kokande vatten. Då sönderdelas sockret i stången och det…

3 av 8

Vaniljstång

Vaniljstång är en fantastisk krydda och den förtjänar verkligen sitt namn. Kryddornas Drottning. För att den fina…

4 av 8

Vaniljstång ekologisk

Dr. Oetkers Ekologiska Vaniljstång är Rättvisemärkt vilket betyder att hänsyn tagits till både miljömässiga och…

5 av 8

Vaniljetwister

Vaniljetwister från Dr. Oetker består av en kvarn med 5 st torkade vaniljstänger. Stängerna mals i en kraftfull kvarn,…

6 av 8

Vanillinsocker

Vanillin ingår naturligt i vanilj och det är vanillin som ger den karakteristiska vaniljsmaken. Vanillin kan urvinnas…

7 av 8

Vaniljarom

Vaniljarom är flytande vanillin i en 30 ml flaska. Många tycker det är enklare att dosera flytande vanillin i exempelvis…

8 av 8

Bakstabil Vaniljkräm

Bakstabil Vaniljkräm

1 av 5

Gelatinblad

Gelatin är ett animaliskt protein som framställs av gris. Det används främst till matlagning och desserter. Dosering:…

2 av 5

Ekologiska gelatinblad

Gelatin är ett animaliskt protein som framställs av gris. Det används främst till matlagning och desserter.…

3 av 5

Gelatinpulver

Gelatin i pulverform för användning i matlagning och till desserter, kokosbollar…

4 av 5

Vegegel

Dr. Oetker Vegegel är ett vegetariskt bindemedel med gelatinliknande egenskaper. Den konsistensgivande effekten kommer från…

5 av 5

Flytande glykos

Konsistensen i vingummi, smidigheten i marsipan och Icing, den lena munkänslan i god glass, allt detta beror på att man…

1 av 3

Tårtmousse jordgubbssmak

Förläng jordgubbssäsongen med vår härliga tårtmousse!En påse tårtmousse vispas ihop med 2-2,5 dl kall mjölk.…

2 av 3

Tårtmousse vaniljsmak

Vanilj sätter smak på denna goda tårtmousse. En påse vispas med 2-2,5 dl kall mjölk. Använd gärna elvisp och vispa…

3 av 3

Tårtmousse chokladsmak

Choklad är en smak som passar i de flesta tårtsammanhang... Vispa ihop en påse med 2-2,5 dl kall mjölk.…

1 av 8

Valnötskärnor

Valnötter används på olika sätt i olika länder. I Tyskland äter man valnötter med skalet på som snacks under hela året.…

2 av 8

Hasselnötter hackade

Färdighackade hasselnötter till julens knäck eller till vetebröd och småkakor. En påse innehåller 50…

3 av 8

Bittermandel

Används ofta tillsammans med mandel för att  förstärka mandelsmaken. Bittermandel och sötmandel är släkt och…

4 av 8

Mandelspån

Används i bakverk, desserter till matlagning och i konfekt. Dr. Oetker nötter och mandlar är, med omsorg utvalda råvaror…

5 av 8

Mandel skalad hackad

Att baka med nötter och mandlar höjer smaken både på bröd och mjuka kakor.

6 av 8

Mandelspån rostade

Används i bakverk, desserter till matlagning och i konfekt. Dr. Oetker nötter och mandlar är, med omsorg utvalda råvaror som…

7 av 8

Mandelsplitter

Används i bakverk, desserter till matlagning och i konfekt. Dr. Oetker nötter och mandlar är, med omsorg utvalda råvaror som…

8 av 8

Mandel skållad

Används i bakverk, desserter till matlagning och i konfekt. Dr. Oetker nötter och mandlar är, med omsorg utvalda råvaror som…

1 av 6

Apelsinskal

Kanderade apelsinskal är en populär smaksättare till många mjuka kakor, vetebröd och…

2 av 6

Korinter

Korinter är små kärnfria, torkade druvor som främst förknippas med julbaket.  Korinter används till…

3 av 6

Röda cocktailbär

Röda cocktailbär är kanderade körsbär. Används i bakverk, både som fyllning och till dekoration, t. ex på toppen…

4 av 6

Suckat

Suckat görs av cedratfrukten som är en extra söt citronart. Cedrat växer i tropikerna och odlas nästan enbart för…

5 av 6

Kakfyllning

Kakfyllning består av citrusfrukterna cedrat och apelsin som kanderats i sockerlag. Används i vetebröd,…

6 av 6

Fruktblandning

Fruktblandning är en blandning av kanderad papaya, citron, apelsin och körsbär. Används i matbröd, vetebröd…

Läcker bakning med Dr. Oetker

Har du kanske lust att baka något riktigt smaskigt? Med Dr. Oetkers kvalitetsprodukter kan du enkelt trolla fram de allra läckraste bakverk utan rädsla att det blir misslyckat.
Vi har allt från äkta Vaniljsocker och förstklassigt Bakpulver till lyxiga dekorationsprodukter...

Låt dig inspireras av Dr. Oetker!