
Biscotti med cocktailbär
cirka 35 - 40 styck
Enkelt
30 minuter
Recept på krispiga biscotti med saftig smak från cocktailbär
Ingredienser
Tillagning
Ingredienser
Ingredienser
100 g
50 g
Dr. Oetker Cocktailbär gröna
1 st
citroner (rivet skal)
100 g
mjukt smör
150 g
socker
2 tsk
1 tsk
Dr. Oetker Bikarbonat
175 g
vetemjöl
1 st
ägg
Tillagning:
Totalt :
30 minuter
Tillagning:
30 minuter
1
Rör ihop smör, socker och vaniljsocker. Tillsätt ägget. Grovhacka mandlarna och cocktailbären, och vänd dem i citronskalet. Blanda bikarbonat och mjöl, och rör sen ihop tillsammans med smör- och sockerblandningen.
2
Dela degen i 4 delar, och rulla till längder som läggs på bakplåt. Platta ut längderna lite med fingrarna. Grädda dem i ugnen i 12-15 minuter, på 200 grader. Låt svalna. Skär så att du får ut sneda längder, och in med plåten i ugnen igen. Nu på 50 grader, så de torkar och blir krispiga.
3
Låt kakorna svalna på galler. Ringla över smält choklad om du vill lyxa till dessa goda biscotti ännu mer. Förvaras i burk med tätt lock.
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?
Liknande recept
Liknande recept
Doktorns korintkakor![]()

40 MinEnkelt
Doktorns korintkakor
40 MinEnkelt
Doktorns korintkakor
Non-stop cookies![]()

40 MinEnkelt
Non-stop cookies
40 MinEnkelt
Non-stop cookies
Vaniljringar![]()

40 MinEnkelt
Vaniljringar
40 MinEnkelt
Vaniljringar
Lemon cookies![]()

40 MinEnkelt
Lemon cookies
40 MinEnkelt
Lemon cookies
Cocktailknas![]()

40 MinEnkelt
Cocktailknas
40 MinEnkelt
Cocktailknas
Vaniljmusslor med mandarin![]()

40 MinEnkelt
Vaniljmusslor med mandarin
40 MinEnkelt
Vaniljmusslor med mandarin