
Biskviglass med Chocosauce
cirka 6 - 8 portioner
Enkelt
20 minuter
Recept på en busenkel dessert, som ändå får smakerna av hemmagjort, med sina karameliserade mandlar.
Ingredienser
Tillagning
Ingredienser
Visa produkter
Tillagning:
Tillagning:
20 minuter
1
Gör så här
Lägg biskvierna i en fryspåse och krossa dem till smulor. Blanda samman glassen med biskvismulorna och lägg in i frysen igen.
2
Smält sockret i en torr stekpanna och tillsätt mandelspånen under omrörning. Lägg de karameliserade mandlarna på ett bakpapper och låt dem svalna.
3
Lägg upp glassen i portionsskålar och garnera med chocosauce och karamelliserade mandlar. Servera gärna tillsammans med valfria bär t.ex blåbär eller hallon.
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?
Liknande recept
Liknande recept
Mini Pavlova![]()

25 MinEnkelt
Mini Pavlova
25 MinEnkelt
Mini Pavlova
Saffranspanacotta![]()

180 MinEnkelt
Saffranspanacotta
180 MinEnkelt
Saffranspanacotta
Easter Surprise Mugcake![]()

20 MinEnkelt
Easter Surprise Mugcake
20 MinEnkelt
Easter Surprise Mugcake
Våfflor![]()

40 MinEnkelt
Våfflor
40 MinEnkelt
Våfflor
Apelsin-mandelglass med Chocosauce![]()

60 MinEnkelt
Apelsin-mandelglass med Chocosauce
60 MinEnkelt
Apelsin-mandelglass med Chocosauce
Charlotte Russe![]()

30 MinEnkelt
Charlotte Russe
30 MinEnkelt
Charlotte Russe
Hemmagjord Crunchyglass![]()

20 MinEnkelt
Hemmagjord Crunchyglass
20 MinEnkelt
Hemmagjord Crunchyglass