
Chokladbollstårta Nyckelpiga
Ingredienser
Tillagning:
Blanda alla ingredienserna till tårtan till en jämn massa.
Klä in en skål (ca 1,5 l) med plastfolie. Lägg massan i skålen och tryck ut den jämnt. Målbilden är en halv boll. Ställ skålen i kylen någon timma så att massan stelnar.
Vispa tårtmoussen enligt anvisningarna på förpackning.
Färga kokosflingorna röda med lite röd hushållsfärg.
Ta ut skålen ur kylen. Stjälp upp den halva chokladbollen på ett tårtfat. Bred ett tunt lager med chokladmousse över hela tårtan.
Strö färgat kokos över tårtan. Dekorera ansikte och mellanrummet mellan vingarna med chocoströssel.
Rita mun, ögon och antenner med kristyr och gör pupiller av chokladhjärtan. Placera ut chokladhjärtan som prickar på nyckelpigans rygg. Dekorera eventuellt med dekorationspärlor.
Liknande recept
Liknande recept

Prinsess cupcakes

Chokladbollskaniner

Kalastårta Muffinsfoting

Pennkakor

Figurkakor
