
Chokladfrossarens cupcakes
Ingredienser
Tillagning:
Blanda mjöl, kakao, socker, vaniljsocker och bakpulver i en skål.Smula smöret i mjölblandningen och rör samman så att det liknar riven ost.Rör hälften av mjölken i mjölblandningen och rör tills smeten är klumpfri.Vispa resten av mjölken med ägget och rör ner i smeten. Vispa 1-2 minuter tills smeten är väl blandad och fördela smeten i muffinsformarna.Grädda cupcakesen i 175˚ C i 20-25 min. Känn efter med en gaffel eller en provsticka om cupcakesen är klara -provstickan skall inte bli kladdig.Låt de färdiggräddade cupcakesen svalna på ett galler.
Blanda florsocker och kakao, smula ner smöret i blandningen. Vispa med en elvisp i låg hastighet, tillsätt mjölken lite i taget. Vispa i minst 5 minuter tills dess att frostingen är lätt och luftig.
Garnera dina cupcakes med chokladfrosting och strössel.
Liknande recept
Liknande recept

Barnsligt goda cupcakes

Lyxiga Blåbärsmuffins

Muffins med apelsin och ingefära
Gin och Tonic Cupcakes

Blomcupcakes

Chokladmuffins med jordgubbsmousse
