
Cupcakes att variera!
Ingredienser
Tillagning:
Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda alla torra ingredienser. Vänd ner dem omväxlande med mjölken i äggsmeten. Droppa i din vaniljarom. Riv ner citronskal och pressa i saften från 1 citron.
Häll smeten i dubbla muffinsformar eller silikonformar, och fyll dem till 2/3. Alternativt ställ muffinsformarna i en muffinsplåt. Grädda i 175 grader 10-12 minuter, beroende på ugn. Känn med sticka att muffinsen är klara.
Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och philadelpiaost till en vit smet. Pressa i citronsaft, eller valfri arom, och valfri hushållsfärg och rör om.
Skär av toppen på varje muffins, spritsa ut din topping, och garnera med valfri dekoration eller bär. Toppen på muffinsen kan du använda och lägga på som ett litet lock.
Liknande recept
Liknande recept

Stjärn-Cupcakes

Minicupcakes med Pepparkaksmousse

Fjärilscupcakes med chokladmousse

Pina Colada-muffins

Cupcakes

Espresso cupcakes
