
Hjärtans bakelser
Ingredienser
Visa produkter
Tillagning:
Vispa all grädde och dela upp i tre skålar.Smält chokladen över vattenbad och blanda med en av gräddskålarna. Bred på den första tårtbotten. Lägg på andra våningen tårtbotten.
Blanda ner florsocker och frysta hallon i den andra gräddskålen. Bred denna på det andra lagret tårtbotten. Lägg på tredje våningen tårtbotten som lock. Dela tårtan i åtta bitar.
Fördela den sista grädden på de åtta bakelserna. Gör gräddhjärtan, gärna med sprits. Skär sedan ut botten så att tårtbiten blir ett hjärta.
Kavla ut marsipanen, skär i trekanter och drapera, tryck till i kanterna för fin form. Spritsa, strössla och pynta fritt!
TIPS: Om marsipanen fastnar på kaveln, använd lite maizenamjöl. Använd inte florsocker, då socker gör att marsipanen smälter.
Liknande recept
Liknande recept

Höstig chokladtårta

Kanintårta

Mockabakelser

Prickig tårta
