
Pannacotta med halloncoulis
4 portioner
Enkelt
120 minuter
En krämig pannacotta är den perfekta avrundningen på en god middag. Här visar vi ett bra grundrecept som vilar på en bädd av halloncoulis.
Ingredienser
Tillagning
Ingredienser
Pannacotta
2 dl
vispgrädde
2 dl
naturell yoghurt
3 st
1 dl
socker
1 st
2 - 4 msk
Dekorationsblommor eller annan valfri dekoration
Tillagning:
Tillagning:
120 minuter
1
Halloncoulis.
Koka upp hallonpurén och tillsätt socker, citronjuice och gelatinblad, som legat i blöt ca 5 min.
2
Häll upp i passande glas och låt svalna i kyl ca 1 timme.
3
Pannacotta.
Koka upp grädde och socker.
4
Tillsätt frön från en vaniljstång.
5
Blötlägg gelatinbladen i ca 5 min, krama ur, och lägg ned i grädden.
6
Vispa ned yoghurten, och blanda runt.
7
Häll upp i glasen med halloncoulisen, och låt svalna i kylen 1-2 timmar, så pannacottan satt sig. Lycka till!
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?
Liknande recept
Liknande recept
Lakritspannacotta![]()

20 MinEnkelt
Lakritspannacotta
20 MinEnkelt
Lakritspannacotta
Smulpaj med mandelsplitter![]()

40 MinEnkelt
Smulpaj med mandelsplitter
40 MinEnkelt
Smulpaj med mandelsplitter
Lakritskolasås![]()

20 MinEnkelt
Lakritskolasås
20 MinEnkelt
Lakritskolasås
Minipavlova med lemoncurd![]()

150 MinEnkelt
Minipavlova med lemoncurd
150 MinEnkelt
Minipavlova med lemoncurd
Panforte -italienskt konfektbröd![]()

60 MinEnkelt
Panforte -italienskt konfektbröd
60 MinEnkelt
Panforte -italienskt konfektbröd
Saffranspanacotta![]()

180 MinEnkelt
Saffranspanacotta
180 MinEnkelt
Saffranspanacotta
Vanilj- och passionsfrukspannacotta![]()

360 MinEnkelt
Vanilj- och passionsfrukspannacotta
360 MinEnkelt
Vanilj- och passionsfrukspannacotta