
Pannkakstårta
Ingredienser
Visa produkter
Tillagning:
Blanda mjöl och salt i en stor bunke.
Häll ned hälften av mjölken till mjölet och vispa till en slät smet.
Vispa ner resterande mjölk och äggen.
Smält smöret i en stekpanna som står på medelvärme, och vispa ner smöret i smeten.
Stek tunna pannkakor av smeten, och låt dem svalna innan montering.
Vispa jordgubbsmoussen med den kalla mjölken tills den blir tjock och fluffig.
Vispa grädden separat tills den blir fluffig och fast, blanda den då med jordgubbsmoussen.
Tillsätt ungefär 2/3 av Dr. Oetker Naturlig dekoration jordgubb till jordgubbsmoussen.
Montera tårtan genom att varva pannkakor med tunna lager av jordgubbsmousse. Avsluta med ett tjockare lager jordgubbsmousse på toppen och dekorera med resterande Dr. Oetker Naturlig dekoration jordgubb.
Liknande recept
Liknande recept

Kärleksfull chokladbakelse

Äpple och valnötstårta med vaniljgrädde

Sommartårta med färska jordgubbar

Vegansk tårta med Oreo

Nyårstårta med glitter och glamour
