
Prinsessbakelser
Ingredienser
Visa produkter
Tillagning:
Sätt ugnen på 250 grader. Vispa ägg och socker tills det är lätt och luftigt. Sikta i vetemjöl, potatismjöl och bakpulver och vänd försiktigt ihop. Häll sedan ut smeten jämt på en plåt med bakplåtspapper. Baka kakan mitt i ugnen i ca 10-11 minuter, tills den fått gyllenbrun färg.
Strö socker på kakan och vänd snabbt botten över till ett nytt bakplåtspapper. Dra försiktigt bort det gamla papperet. Låt bottnen svalna och skär den till två avlånga stänger. Bre på hallonmarmeladen på stängerna.
Tillbered tårtmoussen efter anvisning. Vispa grädden tills den är fast och vänd sedan ner i tårtmoussen. Spritsa eller bred ut grädd-mousseblandningen över de båda stängerna. Rulla/ kavla ut marsipanen så att det kommer täcka de båda bottnarna med fyllning. Lägg marsipanen över grädd-mousseblandningen och tryck fast vid botten. Skär stängerna i passande portionsstorlekar.
Dekorera med lite grädd-mousseblandning på toppen och strössla över Love strössel. Färdig att servera!
Liknande recept
Liknande recept

Viktorias Chokladtårta

Mermaid tårta med nutellafyllning

Kokosrulle med mangopuré

Chokladsurprise

Prickig rulltårta

Prinsesstårta
