
Spökcupcakes
Ingredienser
Tillagning:
Gör så här: Vispa smör och socker vitt och poröst. Tillsätt äggen, ett i taget. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker. Tillsätt mjölblandningen omväxlande med mjölken i äggsmeten. Vänd ned hackad choklad och fördela smeten i muffinsformar, gärna ställda i muffinsplåt. Grädda i 180 grader i cirka 20 minuter. Låt muffinsen svalna på galler.
Vispa florsocker, smör, mjölk och vaniljsocker med elvisp till en slät massa. Häll frostingen i en spritspåse och spritsa små toppar på muffinsen. Spara lite frosting till att fästa spökdekorationen med.
Kavla ut sockermassan. Använd florsocker som "mjölning" av kavel och bakbord. Ta ut cirklar, cirka 10 cm i diameter. Täck muffinsen med rundlarna. Vecka ihop kanterna till "spökform". Färga lite av sockermassan med kakao till ögon. Rulla små kulor och placera en liten prick vit sockermassa i mitten av "ögat". Fäst dem med frosting.
Fäst dit hjärtan som mun och fluga.
Liknande recept
Liknande recept

Fars-Dags Cupcakes

Chokladcupcakes

Molncupcakes

Fjärilscupcakes med chokladmousse

Skumbollsmuffins med lakrits och hallon

Stjärn-Cupcakes
