
Uppochner-Cheesecake med cocktailbär
Ingredienser
Tillagning:
Gör så här: Finhacka hälften av cocktailbären och dela den andra hälften itu. Lägg de halva cocktailbären med snittytan nedåt i en form med löstagbara kanter. Blanda socker, vaniljarom, hackade cocktailbär och philadelphiaost.
Värm citronsaften. Lägg gelatinbladen i blöt ca 10 minuter. Plocka upp gelatinbladen ut vattnet och låt dem smälta ned i den varma citronsaften. Låt svalna något och rör sedan ned gelatinblandningen i ostmassan. Vänd till sist ned den vispade grädden. Häll fyllningen över cocktailbären. Låt stå i kyl i minst 2 timmar.
Krossa pepparkakor och kex och blanda dem med smält smör. Fördela kexblandningen över fyllningen, se till så att det är väl täckt. Ställ in kakan i kylen ytterligare 30 min eller tills serveringsdags.
Ta bort kanterna på formen och vänd kakan upp och ned på ett serveringsfat.
Liknande recept
Liknande recept

Pepparkakspannacottapaj med polkagrissmak

Bärcheesecake med vit choklad

Påskcheesecake med passionsfrukt

Cheesecake New York Style

Tripple Heart Attack Cheese cake

Vegan No Bake Pumpkin Cheesecake
