COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

American Brownie

Recept på seg brownie som bakas I långpanna och täcks med härlig chokladglasyr.

1 långpanna 20*30 cm

Lite träning krävs 60 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet American Brownie

:

50 g Dr. Oetker Hasselnötter hackade
150 g smält smör
1,5 dl kakao
4 st ägg
3 dl socker
2,5 dl vetemjöl
100 g hackad choklad
1 tsk Dr. Oetker Vaniljsocker

Glasyr:

1 dl vispgrädde
150 g mörk chokad
50 g Dr. Oetker Hasselnötter hackade

preparation

Förberedelse

1

Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda hasselnötter, smält smör och kakao i en skål. Vispa ägg och socker pösigt och rör ner chokladblandningen. Blanda ner övriga ingredienser. Bred ut smeten i en bröad liten långpanna. Grädda kakan i ca 25 minuter. Känn med sticka att kakan är klar.

2

Koka upp grädde till glasyren. Tillsätt hackad choklad och hasselnötter. Rör tills chokladen smält och glasyren är helt slät. Låt kakan svalna och bred glasyren över kakan. Skär den i rutor.

3

Tips: Servera gärna med Dr. Oetker Hallonsauce!

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten