Flag

American Brownie

1 långpanna 20*30 cm
Mellan
60 minuter
Recept på seg brownie som bakas I långpanna och täcks med härlig chokladglasyr.
Ingredienser
Tillagning
Picture -
Picture -
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?

Liknande recept

Liknande recept

Picture - Hero image

Ingredienser

50 gDr. Oetker Hasselnötter hackade
150 gsmält smör
1,5 dlkakao
4 stägg
3 dlsocker
2,5 dlvetemjöl
100 ghackad choklad
1 tskDr. Oetker Vaniljsocker
Glasyr
1 dlvispgrädde
150 gmörk chokad
50 gDr. Oetker Hasselnötter hackade

Visa produkter

Picture - Dr. Oetker Hasselnötter hackade
Picture - Dr. Oetker Hasselnötter hackade
1

Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda hasselnötter, smält smör och kakao i en skål. Vispa ägg och socker pösigt och rör ner chokladblandningen. Blanda ner övriga ingredienser. Bred ut smeten i en bröad liten långpanna. Grädda kakan i ca 25 minuter. Känn med sticka att kakan är klar.

2

Koka upp grädde till glasyren. Tillsätt hackad choklad och hasselnötter. Rör tills chokladen smält och glasyren är helt slät. Låt kakan svalna och bred glasyren över kakan. Skär den i rutor.

3

Tips: Servera gärna med Dr. Oetker Hallonsauce!