COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Apelsin-mandelglass med Chocosauce

Recept på snabb och god dessert, där du smaksätter vaniljglass med ljuvlig apelsin, mandel och Cointreau.

6 - 8 styck

Lyckas lätt 60 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Apelsin-mandelglass med Chocosauce

:

1 l vaniljglass
50 g Dr. Oetker Mandel skalad hackad
50 g Dr. Oetker Apelsinskal
¼ dl Cointreau-likör
4 st apelsiner
Efter behov Dr. Oetker Chocosås

Förberedelse

Förberedelse

1

Gör så här

Blanda samman glassen med hackat apelsinskal, mandel och Cointreu eller apelsinsaft. Lägg in i frysen och frys minst en timme.

2

Skala apelsinerna tätt intill köttet och skär klyftor fria från skinn. Lägg upp glassen på tallrikar tillsammans med apelsinklyftor och dekorera med rikligt med Choco sauce och hackad mandel.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten

Top 10 Recept Senaste recept
1.
1.