COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Bananchokladkaka

Recept på söt och saftig kaka som du lagar lätt I långpanna.

1 styck

Lyckas lätt 40 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Bananchokladkaka

:

2 st ägg
1,5 dl socker
1 dl sirap
2 dl naturell yoghurt
8 dl vetemjöl
1 msk Dr. Oetker Bakpulver
75 g smält smör
2 st bananer
75 g hackad mörk choklad

preparation

Förberedelse

1

Gör så här

Sätt ugnen på 200°C. Vispa ägg, socker och sirap luftigt. Rör ned youghurt och vänd därefter ned vetemjöl blandat med bakpulver.

2

Skär bananerna i små tärningar och tillsätt smör, banantärningar och hackad choklad i smeten. Fördela smeten i en liten smord långpanna eller i 18 muffinsformar.

3

Grädda långpanna ca 30 minuter och muffins ca 20 minuter . Tips: Kakan går bra att frysa.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten