Sätt ugnen på 200 grader. Vispa socker, vaniljsocker och ägg poröst och ljust. Smält smöret, häll i mjölken och blanda detta med äggsmeten. Blanda bakpulver och vetemjöl i en separat skål, och sikta sedan ned i smeten. Vänd försiktigt så smeten blir blandad.
Fyll 12 muffinsformar till ⅔ med smeten. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 min. Låt svalna innan toppingen läggs på.
Vispa Tårtmoussen med 2 ½ dl kall mjölk med hjälp av elvisp. Börja på låg hastighet och öka sedan upp den. Vispa ca 3 min tills moussen blir tjock och fluffig. Färgsätt toppingen med lila gelfärg tills du har en vacker lila nyans. Klicka eller spritsa ut toppingen på de svala muffinsen och dekorera valfritt.
Liknande recept
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Tillagning:60 minuter12 styck