COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Biscotti med cocktailbär

Recept på krispiga biscotti med saftig smak från cocktailbär

omkring 35 - 40 styck

Lyckas lätt 30 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Biscotti med cocktailbär

Ingredienser:

100 g Mandelspån
50 g Dr. Oetker Cocktailbär röda
50 g Dr. Oetker Cocktailbär gröna
1 st citroner (rivet skal)
100 g mjukt smör
150 g socker
2 tsk Dr. Oetker Vaniljsocker
1 tsk Dr. Oetker Bikarbonat
175 g vetemjöl
1 st ägg

preparation

Förberedelse

1

Rör ihop smör, socker och vaniljsocker. Tillsätt ägget. Grovhacka mandlarna och cocktailbären, och vänd dem i citronskalet. Blanda bikarbonat och mjöl, och rör sen ihop tillsammans med smör- och sockerblandningen.

2

Dela degen i 4 delar, och rulla till längder som läggs på bakplåt. Platta ut längderna lite med fingrarna. Grädda dem i ugnen i 12-15 minuter, på 200 grader. Låt svalna. Skär så att du får ut sneda längder, och in med plåten i ugnen igen. Nu på 50 grader, så de torkar och blir krispiga.

3

Låt kakorna svalna på galler. Ringla över smält choklad om du vill lyxa till dessa goda biscotti ännu mer. Förvaras i burk med tätt lock.