Vispa ned snabbgelatin i krämen. Tillsätt youghurt och ställ svalt till det är dags att lägga ihop tårtan.Vispa all grädden, även till garneringen, grovkrossa dajm och blanda med lite av grädden.
Varva fyllningarna på tårtbottnarna och lägg ihop dem. Lägg den hårt vispade grädden på toppen och bred ut till en jämn kupol, det ska även räcka till att täcka kanterna runt om.
Mjuka upp marsipanen lätt. Gnid in kaveln med potatismjöl och strö ut lite på bänken. Kavla ut marsipanen till en rundel ca 2 mm tjock. Lägg den försiktigt på tårtan och släta till med torra händer.
Garnera efter fantasin med kristyr, pyntgelé och rikligt med strössel.
Tips: För fin yta på marsipanen, putsa lätt med torr kökshandduk innan den läggs på tårtan!
Liknande recept
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser
Tillagning:80 minuterMellan cirka 12 - 14 portioner