COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Chokladfudge

Recept på hemmagjord mjuk chokladkola. Lätt att slänga ihop, och smakar ljuvligt!

omkring 30 styck

Lite träning krävs 40 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Chokladfudge

Ingredienser:

3 dl vispgrädde
3 dl strösocker
1 dl sirap
50 g smör
2 msk Dr. Oetker flytande glykos
1 krm salt
100 g mörk chokad
1 msk Dr. Oetker Vaniljsocker

preparation

Förberedelse

1

Gör så här

Blanda vispgrädde, socker och sirap i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och sätt i en hushållstermometer. Låt koka till smeten är 120 grader. Rör ner smör, salt, vaniljsocker och glykos. Låt koka 1 minut.

2

Ta av smeten från värmen och tillsätt chokladen i bitar. Rör om och häll smeten i en form (20X30 cm) täckt med smörpapper. Ställ kallt att stelna.

3

Skär ut bitar med kniv. Förvaras svalt.

4

Om man inte har hushållstermometer kan man koka gräddblandningen tills den håller för kulprov.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten