COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Dessertmousse med kaffe och krokant

Recept på en ljuvlig dessert med vuxna smaker. Kombinationen kaffe, len mousse och knaprik krokant är himmelsk.

4 glas

Lyckas lätt 40 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Dessertmousse med kaffe och krokant

Ingredienser:

1 påse Dr. Oetker Tårtmousse Vaniljsmak
2 dl mjölk
1,5 dl vispgrädde
2 - 3 msk philadelphiaost
4 msk kaffe kallt (espresso), eller starkt bryggkaffe
omkring 50 g mörk chokad
1 Förp. Dr. Oetker Krokant

preparation

Förberedelse

Vispa mjölk och tårtmousse i en skål med en elvisp. Vispa grädden för sig och vänd sedan ner den i moussen. Rör ner Philadelphiaosten och det kalla kaffet. Rör eller vispa bort eventuella klumpar. Sätt i kylen att kallna. Innan servering: hacka chokladen grovt. Vänd ner chokladen i moussen. Varva mousse och krokant i små glas.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten