COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Enkelt Kryddbröd

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Enkelt Kryddbröd

8 dl filmjölk
2 tsk Dr. Oetker Bikarbonat
1 tsk Dr. Oetker Bakpulver
2 tsk salt
2 tsk koriander
1 ½ dl sirap
12 dl rågsikt (ev. lite extra)
100 g Dr. Oetker Apelsinskal

Förberedelse

Förberedelse

1

Gör så här:

Rör ihop alla torra ingredienser. Tillsätt sirap och filmjölk och rör till en rätt lös smet. Är smeten alltför kladdig tillsätts en dl extra rågsikt.

2

Häll smeten i två smorda 1.5 liters formar. Grädda i 150 grader i drygt en timme. Känn med sticka att bröden är klara.