Rör smör och socker mjukt. Vispa ner äggen ett i taget. Tillsätt den rivna mandelmassan och rör tills smeten är krämig.
Lös upp snabbkaffe i kokande vatten och rör ner det i smeten tillsammans med creme fraiche. Vänd ner vetemjöl, bakpulver och bikarbonat.
Fördela smeten i muffinsformarna och grädda muffinsen i ca 20 min. i 160° C varmluft. Låt muffinsen svalna på ett galler.
Lös upp snabbespresso i kokande vatten och låt det svalna.
Rör samman kaffe, mascarpone och florsocker. Låt krämen vila medan muffinsen svalnar. Garnera muffinsen med kaffekräm och chokladhjärtan.
Liknande recept
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Tillagning:60 minuterMellan cirka 12 styck