COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Fluffiga saffranspannkakor

Recept på tjocka och fluffiga american pancakes som är low carb och sockerfria.

5 styck

Lyckas lätt 30 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Fluffiga saffranspannkakor

2 st ägg
½ dl mandelmjöl
½ dl vispgrädde (alt. mjölk) (alt. mjölk)
1 msk kokosmjöl
2 tsk fiberhusk
½ tsk Dr. Oetker Bakpulver
1 tsk Dr. Oetker Saffransarom
1 - 2 tsk sötningsströ (eller annan valfri sötning) (eller annan valfri sötning)

Förberedelse

Förberedelse

Mixa samman alla ingredienser till en slät konsistens. Lägg en klick smör i en stekpanna (eller gärna två), och grädda små pannkakor/plättar. Vänd när de börjat bli stabila. Grädda gärna två-tre stycken i varje stekpanna. Serveras exempelvis med grädde och bär och valfri sötning.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten