COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Fudge med mandelsplitter

Recept på söt fudge. Smakar som en mjuk hemgjord kola med crunch från mandel.

omkring 30 bitar

Lite träning krävs 60 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Fudge med mandelsplitter

Ingredienser:

100 g choklad , ljus eller mörk
2,5 dl strösocker
1 dl vispgrädde
50 g smör
1,5 msk Dr. Oetker flytande glykos
50 g Mandelsplitter

preparation

Förberedelse

1

Gör så här

Blanda hackad choklad, socker, grädde, smör och glykos i en gryta. Koka upp under omrörning. Låt koka på svag värme i 20-25 minuter tills massan börjar tjockna, rör om då och då. Tillsätt vaniljarom och mandelsplitter

2

Häll massan i en form penslad med olja (ca 12x17 cm) och låt svalna. Stjälp upp fudgen på ett skärbräde och skär ut tärningar.

3

Förvaras svalt.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten