COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Ginger Rocky Road

Recept på en klassiker som får en god och spännande smak från kanderad ingefära. Måste testas!

omkring 1 långpanna 20*30 cm

Lyckas lätt 60 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Ginger Rocky Road

600 g mörk chokad
1 påse Dumlekola
ca 1 - 2 dl marshmallows mini mini
3 dl jordnötter salta salta
1 dl Dr. Oetker Kanderad ingefära

Förberedelse

Förberedelse

Smält chokladen på låg värme i vattenbad. Blanda ner övriga ingredienser. Bred ut smeten på en plåt ca 3 cm tjock. Låt stelna i kylskåp innan du skär i rutor eller stänger. Klart!

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten