COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Golden perlinis

Recept på superenkla men sååå goda marsipanbollar, med smak av kaffe, choklad och vanilj.

omkring 20 styck

Lyckas lätt 40 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Golden perlinis

Ingredienser:

250 g marsipan
1 tsk kaffebönor , hela
1 tsk Dr. Oetker Vaniljarom
100 g choklad , mörk
omkring 2 - 4 msk Golden Perlini

preparation

Förberedelse

1

Gör så här

Stöt kaffebönorna fint i en mortel. Knåda samman marsipan, kaffe och vaniljarom. Om marsipanen är svår att forma kan man riva den på rivjärnets grövsta sida först.

2

Rulla massan till små kulor. Smält chokladen i vattenbad. Doppa kulorna i chokladen. Använd en brödpensel för att jämna till chokladen om det behövs. Strö Golden Perlini över konfekten. Förvaras i kylskåp tills de ska serveras.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten