Flag

Hallonpannacotta

3 portioner
Enkelt
240 minuter
Hälsosam hallonpannacotta. Den är minst sagt ljuvlig med sin lena konsistens, och med sin runda men samtidigt fräscha smak! Ett stort plus är att denna dessert är väldigt lättgjord.
Ingredienser
Tillagning
Picture -
Picture -
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?

Liknande recept

Liknande recept

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
1 stDr. Oetker Gelatinblad
100 gfrysta hallon
2,5 dlvispgrädde
1,5 - 2 msksötströ
cirka 1 krmDr. Oetker Vanilla Twister
Topping
cirka 1 - 2 dlfrysta hallon mosade eller chiasylt (samt ev. sötning)
Efter behovNaturlig dekoration hallon

Visa produkter

Picture - Dr. Oetker Gelatinblad
Picture - Dr. Oetker Vanilla Twister
1

Om du använder frysta hallon kan dessa kokas för att därefter mosas sönder/mixas till en puré. Om du använder färska kan dessa helt enkelt bara mixas till en puré. Lägg gelatinbladet i kallt vatten i fem minuter. Sjud grädde tillsammans med sötning och vanilj i en kastrull under några minuter. Tillsätt sedan ”hallonpurén” i grädden.

2

Krama ut vattnet ur gelatinbladet och rör ner tills det löst upp sig. Fördela i tre glas. Låt stå kallt i minst fyra timmar, eller tills konsistensen är helt stelnad. Toppa med mosade hallon (söta gärna något)/chiasylt och Dr. Oetker Naturlig Dekoration hallon.