COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Havregrynskulor

Recept på klassiska chokladbollar med liten twist. Passar perfekt att slänga ihop när sötsuget slår till!

omkring 20 styck

Lyckas lätt 20 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Havregrynskulor

Ingredienser:

100 g mjukt smör
1,5 dl florsocker
1 dl kokosflingor
3 dl havregryn
0,5 dl kakao
omkring 2 tsk Dr. Oetker Romarom
1 msk kaffe (kallt)
omkring 1 - 3 msk Nonpareille (eller Golden Perlini)

preparation

Förberedelse

1

Gör så här

Rör ihop smör, florsocker, kokos, havregryn, kakao, romarom och kaffe. Forma massan till små bollar och rulla dem i Nonpareille eller Golden Perlini.Ställ dem kallt till servering.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten