COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Hemgjord glass med krokant och hallon

Varför krångla till det? Här kommer ett lätt recept på glass som du slänger ihop utan glassmaskin. Allt du behöver är 4 ingredienser, en elvisp och lite tålamod.

1 springform

Lyckas lätt 30 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Hemgjord glass med krokant och hallon

Ingredienser:

5 dl vispgrädde
1 burk kondenserad mjölk
1 dl Dr. Oetker Krokant
1 Förp. Naturlig dekoration hallon

preparation

Förberedelse

Vispa grädden fluffig. Rör ner den kondenserade mjölken och blanda ordentligt. Rör ner hallonen och krokanten. Häll smeten i en form. Om du har tänkt att stjälpa upp glassen innan servering kan ett tips vara att lägga lite plastfolie i formen först så det går lättare att lossa glassen. Täck formen med aluminiumfolie och ställ den i frysen till den är fryst i ca 6 tim. Toppa med lite extra krokant och hallon innan servering.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten