COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Hjärtans bakelser

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Hjärtans bakelser

Botten:

400 g rosa marsipan
1 st Tredelad tårtbotten

Fyllning 1:

2 dl vispgrädde
100 g vit choklad (eller ljus)

Fyllning 2:

2 dl vispgrädde
1 dl frysta hallon (frysta)
2 msk florsocker

Fyllning 3:

2 dl vispgrädde
1 tsk Dr. Oetker Vaniljsocker

Förberedelse

Förberedelse

1

Gör så här:

Vispa all grädde och dela upp i tre skålar.Smält chokladen över vattenbad och blanda med en av gräddskålarna. Bred på den första tårtbotten. Lägg på andra våningen tårtbotten.

2

Blanda ner florsocker och frysta hallon i den andra gräddskålen. Bred denna på det andra lagret tårtbotten. Lägg på tredje våningen tårtbotten som lock. Dela tårtan i åtta bitar.

3

Fördela den sista grädden på de åtta bakelserna. Gör gräddhjärtan, gärna med sprits. Skär sedan ut botten så att tårtbiten blir ett hjärta.

4

Kavla ut marsipanen, skär i trekanter och drapera, tryck till i kanterna för fin form. Spritsa, strössla och pynta fritt!

TIPS: Om marsipanen fastnar på kaveln, använd lite maizenamjöl. Använd inte florsocker, då socker gör att marsipanen smälter.