COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Kladdkaka med lakrits

Recept på en superenkel men ack så kladdig och god kladdkaka med smak av underbar lakrits!

1 styck

Lyckas lätt 40 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Kladdkaka med lakrits

Ingredienser:

3 st ägg
4 dl strösocker
1,5 krm salt
2 tsk Dr. Oetker Vaniljsocker
5 msk kakao
2,25 dl vetemjöl
150 g smält smör
omkring 1 - 2 msk lakritspulver

preparation

Förberedelse

Rör samman alla ingredienser till kakan och grädda i 175 grader i cirka 35 minuter. Servera med lättvispad grädde.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten