COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Medelhavsbröd

1 bröd

1 Bröd

Lyckas lätt 60 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Medelhavsbröd

Ingredienser:

8 dl vetemjöl (500 g)
1 msk Dr. Oetker Bakpulver
1 tsk salt
1 msk socker
50 g smör , smält
0,25 dl soltorkade tomater , hackade, eller oliver
75 g fetaost , smulad, eller riven mozzarella
1 msk oregano
1,5 dl mjölk

preparation

Förberedelse

1

Gör så här

Blanda mjöl, bakpulver, salt och socker i en skål. Tillsätt smält smör.

2

Vänd ner tomater, feta ost och oregano och mjölk. Blanda väl till en smidig deg.

3

Forma ett stort, runt bröd. Lägg brödet på pappersklädd plåt och grädda i 200˚ C i 30-35 min.

4

Tips: För att känna om brödet är klart: Knacka på undersidan av brödet. Låter det ihåligt är det färdiggräddat.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten