Fördela små muffinsformar på en plåt. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa smör, socker och vaniljsocker vitt och poröst. Tillsätt äggen, ett i taget och blanda väl. Blanda salt, vetemjöl och bakpulver och vänd ned det i smeten, omväxlande med mjölken. Tillsätt lakritsflakes och citronarom. Fyll formarna till knappt 2/3 med smet. Grädda små muffins i 10-12 minuter och stora muffins i 20-25 minuter. Låt muffinsen svalna på galler.
Vispa alla ingredienser med elvisp till en lätt och luftig smörkräm. Häll smeten i en spritspåse med stjärntyll och spritsa ut frostingen på kakorna. Dekorera med lakritsflakes eller lakritsströssel. Förvara muffinsen svalt tills de ska serveras.
Liknande recept
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Tillagning:60 minuterMellan cirka 20 styck