Dela äggen i vitor och gulor. Blanda äggvitorna med salt och vispa dem fasta. Tillsätt sockret i omgångar under fortsatt vispning till konsistensen är som maräng.
I en annan skål vispas äggulor och smör vitt och poröst. Sikta ihop vetemjöl, kakao, bikarbonat och bakpulver och rör ned det i äggulemassan tillsammans med mjölken. Vänd till sist ned marängsmeten och hackad choklad. Vispa inte utan rör bara samman smeten försiktigt. Fördela smeten i muffinsformar.
Grädda i ca 25 minuter i 175 grader. Låt svalna.
Blanda florsocker, smör, pepparmintsarom, hushållsfärg och mjölk i en skål. Vispa blandningen med elvisp i ca 5 minuter på full hastighet så frostingen blir luftig. Bred frostingen på de avsvalnade muffinsen och dekorera med pärlor.
Liknande recept
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Tillagning:80 minuterMellan 12 styck