COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Muffins med jordgubbar

12 st

12 styck

Lyckas lätt 60 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Muffins med jordgubbar

Ingredienser:

2,5 dl strösocker
150 g smör , rumsvarmt
2 st ägg
5 dl vetemjöl
2 tsk Dr. Oetker Bakpulver
0,5 msk Dr. Oetker Vaniljsocker
1,25 dl mjölk
3 dl jordgubbar , skivade

preparation

Förberedelse

1

Gör så här

Värm ugnen till ca 160 grader.

2

Rör socker och smör poröst. Tillsätt äggen ett och ett.

3

Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och vänd ner i äggvispet tillsammans med mjölk.

4

Blanda i jordgubbarna och fördela smeten i amerikanska muffinsformar.

5

Grädda muffinsen i ca 25 minuter.