En förenklad och mycket god variant på denna klassiska bakelse!
Dela smördegen i 16 lika stora delar. Lägg dem med mellanrum på en plåt. Nagga dem med gaffel och grädda i 225 grader i ca 12 minuter. Låt svalna på galler.
Vispa vaniljkrämen med mjölk, med elvisp i 3 minuter, och låt vila i kylskåp 20 minuter innan användning.
Mosa samman hallon och florsocker. Fördela mosade hallon eller sylten på hälften av kakorna. Lägg vaniljkrämen över hallonen. Täck med resten av kakorna.
Blanda florsocker med hallonsaft eller vatten. Hallonsaft ger en rosa glasyr.
Bred glasyren på bakelserna och dekorera med hallon.
Liknande recept
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser
Tillagning:40 minuterMellan 8 bakelser