COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Non stop icecream

Hemmagjord glass är ju så gott och enkelt att göra! I detta receptet har vi smaksatt med Non stops för den goda smakens skull och för att få lite god crunch i glassen.

4 portioner

Lyckas lätt 20 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Non stop icecream

Ingredienser:

1 påse Non Stop (ca 100 g)
4 st äggulor
1 dl socker
3 dl vispgrädde
1 msk sirap , ljus
0,5 tsk Dr. Oetker Vaniljsocker

preparation

Förberedelse

1

Gör så här

Vispa äggulor och socker vitt och pösigt. Tillsätt sirap och vaniljsocker. Vispa grädden och rör ner i äggulesmeten. Rör ner Non Stop.

2

Häll smeten i en stor form eller i portionsskålar.

3

Låt stå i frysen i 4-6 timmar.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten