COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Pannacotta med halloncoulis

En krämig pannacotta är den perfekta avrundningen på en god middag. Här visar vi ett bra grundrecept som vilar på en bädd av halloncoulis.

4 portioner

Lyckas lätt 120 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Pannacotta med halloncoulis

Pannacotta:

2 dl vispgrädde
2 dl naturell yoghurt
3 st Gelatinblad
1 dl socker
1 st Vaniljstänger
2 - 4 msk Dekorationsblommor eller annan valfri dekoration

Halloncoulis.:

1 dl hallonpuré
3 msk socker
1 st Gelatinblad
omkring 0,5 st citroner juice från

preparation

Förberedelse

1

Halloncoulis.

Koka upp hallonpurén och tillsätt socker, citronjuice och gelatinblad, som legat i blöt ca 5 min.

2

Häll upp i passande glas och låt svalna i kyl ca 1 timme.

3

Pannacotta.

Koka upp grädde och socker.

4

Tillsätt frön från en vaniljstång.

5

Blötlägg gelatinbladen i ca 5 min, krama ur, och lägg ned i grädden.

6

Vispa ned yoghurten, och blanda runt.

7

Häll upp i glasen med halloncoulisen, och låt svalna i kylen 1-2 timmar, så pannacottan satt sig. Lycka till!

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten