Flag

Prinsess cupcakes

cirka 14 - 16 styck
Enkelt
60 minuter
Recept på ljuvliga cupcakes som fylls med vit choklad och hallon. Toppas med frosting och dekoration, och är sen som gjorda för barnkalaset!
Ingredienser
Tillagning
Picture -
Picture -
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?

Liknande recept

Liknande recept

Picture - Hero image

Ingredienser

Muffinssmet
250 gsmör
4 stägg
2,5 dlsocker
1 dlmjölk
5 dlvetemjöl
2 tskDr. Oetker Bakpulver
1 mskDr. Oetker Vaniljsocker
100 ghackad vit choklad
100 gfrysta hallon (färska)
Glasyr och dekoration
3 dlflorsocker
2 - 3 mskvatten
0,5 - 1 krmDr. Oetker Hushållsfärg röd (eller annan valfri färg)
cirka 3 - 4 mskDr. Oetker Sweetheart Strösselmix

Visa produkter

Picture - Dr. Oetker Hushållsfärg röd (eller annan valfri färg)
Picture - Dr. Oetker Sweetheart Strösselmix
1

Rör smör, socker och vaniljsocker vitt och poröst. Rör ned äggen, ett i taget. Blanda vetemjöl och bakpulver och vänd ner i smeten. Rör försiktigt ned hallon och choklad.

2

Fördela smeten i muffinsformar och grädda dem vid 180°C i 20-25 min. (Varmluftsugn 160°C). Känn med sticka att muffinsen är klara, tiden varierar mellan olika ugnar. Låt muffinsen svalna innan de dekoreras.

3

Glasyr: Blanda samman florsocker med vatten och ev. karamellfärg till en slät smet. Glasera muffinsen med hjälp av sked.

4

Dekorera med figurer och strössel efter lust och fantasi!