Smält smöret. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Tillsätt avsvalnat smör och mjölk. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och vänd ned det i smeten.
Ställ ut muffinsformar i en muffinsplåt eller använd dubbla pappersformar. Fyll dem till 2/3. Grädda i 225 grader cirka 15 minuter. Låt muffinsen svalna innan du dekorerar dem.
Vispa tårtmoussen med mjölken, cirka 2 minuter med elvisp tills moussen blir tjock och fluffig. Spritsa ut moussen på muffinsen. Använd stjärntyll och gör små blommor. Lägg en sockerpärla i mitten på blomman, ta gärna en pincett till hjälp. Låt muffinsen stå i kyl tills de ska serveras.
Liknande recept
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Tillagning:60 minuterMellan 8 - 12 styck