Sätt ugnen på 250 grader. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda mjöl, siktad kakao och bakpulver. Vänd försiktigt ned det i smeten. Bred ut smeten på bakplåtspapper i en långpanna, 30X40 cm.
Grädda mitt i ugnen ca 5 minuter. Stjälp upp kakan på sockrat papper eller fuktig handduk. Dra bort pappret kakan gräddats på. Är det svårt att lossa pappret kan man pensla kallt vatten över pappret.
Vispa samman tårtmoussen med mjölk, helst med elvisp. Bred aprikospuré över den avsnalnade kakan. Bred moussen över aprikospurén. Rulla ihop kakan från långsidan. Låt ligga kallt en stund innan kakan ska skäras.
Liknande recept
Mjuka kakor
Mjuka kakor
Mjuka kakor
Mjuka kakor
Mjuka kakor
Mjuka kakor
Mjuka kakor
Tillagning:40 minuterMellan 1 rulltårta