COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Underbart goda Citron- och mandelbiscotti

Recept på knaprigt god italiensk skorpa med smak av frisk citron och mandel. Dessa passar perfekt till kvällsteet!

omkring 15 - 20 styck

Lite träning krävs 60 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Underbart goda Citron- och mandelbiscotti

Citron- och mandelbiscotti:

100 g smör
2 dl strösocker
2 st ägg
4,5 dl vetemjöl
1 tsk Dr. Oetker Bakpulver
100 g Mandelspån
omkring 1 krm Dr. Oetker Bittermandelarom
omkring 1 krm Dr. Oetker Citronarom

preparation

Förberedelse

1

Gör så här

Sätt ugnen på 180 grader.

2

Vispa smör och socker poröst och knäck i äggen ett och ett.

3

Tillsätt sedan samtliga ingredienser och blanda om.

4

Dela degen i fyra delar på lätt mjölat bord, forma till platta längder och lägg på smörad plåt.

5

Pensla med uppvispat ägg och strö över mandelsplitter. Grädda i 180 grader, ca 25 min. Ta ut och skiva längderna i ca 1 cm tjocka skivor.

6

Sänk temperaturen till 100 grader och torka biscottin i ca 40 minuter. Klara att avnjutas!

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten