COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Yoghurtfromage med kardemumma

God till kanelstekta äpplekyftor med honung!

omkring 4 portioner

Lyckas lätt 20 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Yoghurtfromage med kardemumma

Ingredienser:

1,5 dl matlagningsyoghurt (helst turkisk 10%)
1 tsk kardemumma
omkring 1 tsk Dr. Oetker Citronarom
4 msk socker
3 dl mellangrädde 27%
1 Förp. Snabbgelatinmix

preparation

Förberedelse

1

Gör så här

Blanda yoghurt med kardemumma, citron och socker. Häll grädden i en skål och vispa med elvisp ner snabbgelatinmix.

2

Vispa grädden lätt och luftig. Vänd ner grädden i yoghurten och ställ i kyl 2 timmar.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten