Sätt ugnen på 225°C. Blanda mjöl, socker, salt, bakpulver och kakao i en skål eller matberedare. Tillsätt det smälta margarinet. Vispa ihop mjölk och ägg och rör ner i smeten. Vänd ner hälften av jordgubbsbitarna.
Fördela smeten i muffinsformar eller muffinsplåt med 12 hål. Grädda i 18-20 minuter. Ta ut och låt muffinsen svalna. Vispa jordgubbsmoussen med mjölk i cirka 3 minuter tills den blir tjock och fluffig. Spritsa eller skeda ut moussen på muffinsen. Strö resten av jordgubbsbitarna ovanpå. Förvaras svalt.
Liknande recept
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Tillagning:80 minuter12 styck